Gouden Maple Leaf Kopen

Bij het beleggen in edelmetalen in de vorm van Maple Leaf munten hebt u de keuze uit meerdere edelmetalen. Naast de zilveren munten kunt u ook de gouden Maple Leaf kopen die u natuurlijk alle voordelen van het beleggen in goud zal bieden. Het is uiteindelijk aan u waar uw voorkeur naar uit gaat want beide edelmetalen hebben zo hun eigen voordelen en nadelen.

Dat de zilver Maple Leaf u de mogelijkheid zal bieden om mooie beleggingswinsten te behalen hoeft onderhand geen geheim meer te zijn. Toch is de gouden Maple Leaf in staat om dezelfde winsten voor u in de wacht te slepen en als de ontwikkeling van de goudkoers zo blijft als het de laatste jaren is geweest dan kunnen de winsten wellicht nog hoger zijn. Aan de andere kant is het wellicht ook te verwachten dat de zilver Maple Leaf kopen u een beter resultaat oplevert dan de gouden Maple Leaf kopen omdat de koers van zilver achter gebleven is bij de goudkoers. De kans is immers aanwezig dat de zilverkoers de achterstand goed gaat maken en dan is er een groot verschil waar te nemen tussen goud of zilver Maple Leaf kopen. In ieder geval staan bij het beleggingsmiddelen kopen Maple Leaf munten vrijwel zeker garant voor een zeer mooie winst uit uw beleggingen. Dat de prijs van zilver een heel stuk lager is dan de prijs van goud maakt voor het beleggen of uw winsten niet zo heel veel uit, het gaat immers om het totale bedrag dat u belegd. Of u nu duizend euro een Maple Leaf van goud of van zilver aanschaft, iedere tien procent winst zal u gewoon honderd euro opleveren.

Als u een gouden Maple Leaf kopen wilt zult u over het algemeen de uitvoeringen van 1 ounce tegen komen. Deze Maple Leaf munten zijn geslagen van 99,99 procent puur goud en zijn dus een ideale manier om in goud te beleggen. Dit wordt versterkt door de stijgingen van de goudkoers die u de laatste jaren kunt zien waardoor het mogelijk is om mooie winsten te behalen. Als u van goud Maple Leaf kopen wilt dan zult u wel iets dieper in de buidel moeten tasten dan bij het zilveren munten kopen. Omdat de Maple Leaf munten een gewicht hebben van 1 ounce en doe koers van goud in een bedrag per ounce wordt uitgedrukt, kunt u heel eenvoudig in de gaten houden wat uw bij aankoop zult moeten betalen. Hierbij moet wel gezegd worden dat u bij het kopen van Maple Leaf munten altijd iets meer betaald dan de goudkoers aan geeft. Dit komt omdat er bij het gouden Maple Leaf kopen altijd een deel aan kosten in rekening gebracht worden. Deze kosten zijn gemaakt om het mogelijk te maken om de munt aan u aan te kunnen bieden en bestaan onder anderen uit de vervoerskosten om de Maple Leaf munten vanuit Canada naar Nederland te krijgen. Daarnaast zullen er nog een aantal kosten bij de verkoop prijs inbegrepen zijn en natuurlijk wil een handelaar ook een beetje winst maken met het verkopen van de Maple Leaf van goud.

De gouden Maple Leaf munten die u bij de webshop aangeboden zult krijgen zullen over het algemeen dus een gewicht van 1 ounce puur goud hebben. Er zijn ook kleinere uitvoeringen beschikbaar en die hebben gewichten van een halve ounce, een kwart ounce, een tiende ounce en een twintigste ounce. Toch zult u deze kleinere uitvoeringen niet heel erg vaak tegen komen, het beleggen zal hoofdzakelijk in de 1 ounce munten gebeuren en soms wordt ook de halve ounce Maple Leaf aangeboden. Zoals hierboven gezegd zul u bij het van goud Maple Leaf kopen ook een deel kosten van de handelaar betalen. Het is dan ook niet onverstandig om onder anderen op basis hiervan te bepalen waar u uw gouden Maple Leaf gaat bestellen. Het is immers een eenvoudige manier om het een en anders op uw aankoop te besparen. De handelaren die de laagste kosten maken zult u op het internet moeten zoeken, de webshop die u op deze website zult vinden is ook in staat om veel kosten te besparen met het feit dat ze geen offline winkel hebben. U kunt daar bij het gouden Maple Leaf kopen van profiteren door juist bij deze webshop uw bestelling te doen. Daarbij kunt u kiezen hoe en wanneer uw bestelling afgeleverd moet worden en natuurlijk kunt u uw Maple Leaf van goud op een veilige manier betalen door middel van iDeal.